O nama

Nives d.o.o. Bijeljina se bavi veleprodajom kočionih obloga i pločica za teretna vozila, prikolice, autobuse i građevinske mašine.
Remontujemo sve vrste lamela spojnica za suvo trenje i lamela spojnica za rad u ulju, za putnička i teretna vozila, kao i za  razne mašine i uređaje.
Izrđujemo kočnice za specijalne namjene, za industrijske, građevinske, poljoprivredne i ostale mašine. Sve kočnice radimo od atestiranog bezazbestnog materijala.
Nitovanje kočionih obloga vršimo pneumatskim presama, čeličnim nitnama po standardima Evropske unije.
Obrađujemo kočione doboše i diskove za putnička i teretna vozila na mašini “Carole”,  isključivo namijenjenoj za tu svrhu.

cover

Istorijat

„NIVES“ s.z.r. je osnovan 1995. godine kao radionica za remonte kočionih pločica, pakni i lamela, kako za putnička i teretna vozila, tako i za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju. Danas i remontujemo i proizvodimo, kočnice i spojnice, kočione i spojničke elemente, za sva vozila i industrijske mašine, kao i kočnice i spojnice specijalnih namjena, a vršimo i usluge nitovanja, obrade diskova, doboša, zamajaca, potisnih ploča itd.

Firma danas

Obim i složenost poslova neprestano su se uvećavali, pa je 2007. godine osnovano i preduzeće „NIVES“ d.o.o. koje se, iskljucivo bavi, uvozom i veleprodajom.Uvozimo dijelove za kočione sisteme, za teretne kamione, prikolice i autobuse. Bavimo se i uvozom raznih frikcionih materijala za suva trenja i trenja u ulju (za kočnice i spojnice, vozila i industrijskih mašina).